Ingrediënten:
Bereidingswijze
Wijn & Spijs:
Wat kan een eenvoudig gerecht als dit toch heerlijk zijn: kruimige aardappel en 'flaky' kabeljauw samengebracht door een milde olijfolie. Licht zoutig, licht vettig en weinig zuur in het gerecht: comfort food! De chardonnay van Revelation heeft een mooi geïntegreerd houtlagering, hij is vol en krachtig met smaken van perzik, banaan en rijpe peer. Dat hout en de kracht van de wijn ondersteunen heel fraai de olijfolie die de verbindende factor is in dit gerecht.
Volle, aromatische witte wijn uit Zuid-Frankrijk, met een aroma van toast, eiken en rijp geel fruit. De volle, evenwichtige en sappige smaak past heel goed bij vis, kip en zomerse salades.
Getest door Hubrecht Duijker
"Als twee Bourgondische wijnmakers, Laurent en Catherine Delaunay, in Zuid-Frankrijk op zijn Bourgondisch aan de slag gaan met de Bourgondische chardonnay, dan mag je iets lekkers verwachten..." Lees meer