Ingrediënten:
Bereiding:
Asperges - Schil de asperges goed rondom en kook ze vervolgens af in weinig water met de boter, foelie, de suiker en zout naar smaak. Laat de asperges afkoelen in eigen vocht.
Vis - Leg de gefileerde vis zonder huid anderhalf uur in het zout (pekelen). Spoel daarna het zout van de vis en dep de vis goed droog.
Marinade - Meng de Pernod, de olijfolie, gekneusde peper en de fijngesnipperde sjalottoteen marinade. Leg de vis in de marinade en zet deze 1,5 uur in de koelkast om in te trekken.
Vinaigrette - Snijd alle kruiden zeer fijn en meng met de olijfolie. Voeg peper en zout naar smaak toe.
Dressage - Haal de vis uit de koelkast en uit de marinade. Snijd de vis in mooie porties, dresseer met de asperges en de mesclun op een bord naar eigen creativiteit.
Vinaigrette als laatste er overheen of gebruiken om de sla aan te maken.
Fruitige, soepele witte wijn met een geur van witte bloemen, appel, peer en anijs. Mooi sappig en soepel van smaak met rijp fruit en milde zuren in de elegante afdronk.
Open, stuivend aromatisch, 'druivig', bloemige smaak, droog maar niet té, schone afdronk.
Geslaagd alcoholvrij alternatief voor witte wijn. Sprekende geur van appel en rijp geel fruit, zoals perzik en abrikoos. De smaak is toegankelijk, opvallend sappig, soepel en fris. Prima als borrel of aperitief, of in combinatie met lichte (voor)gerechten.
Geurige witte wijn uit Italië, met een fruitig aroma van appel en perzik. De volle, droge smaak past goed bij pasta met paddenstoelen of vis. Ook erg lekker bij gevogelte.
Vrolijk makend, soepel smakend
"Deze Italiaanse witte wijn wordt gemaakt iets ten zuiden van het Gardameer. Mede door de vele toeristen die deze wijn hebben gedronken geniet de Bianco di Custoza een redelijke bekendheid..." Lees meer
Volgeel van kleur, fraai van geur met een intens aroma van bloemen en rijpe fruittonen. De smaak is rond, vol en aromatisch en eindigt evenwichtig met milde zuren in de afdronk.