Krokante kaasballetjes

Ingrediënten:
250 gram stevige geitenkaas
1 eetlepel paprikapoeder
2 theelepels gedroogde oregano 
100 gram geschaafde amandelen 
zout en zwarte peper uit de molen 

Bereiding: 
Meng de geitenkaas, de paprika, de oregano en wat peper en zout door elkaar. laat het mengsel minstens een uut opstijven in de koelkast. Rooster het amandelschaafsel in een droge koekenpan en laat het afkoelen. Rol de kaasballetjes door het schaafsel en schik ze op een schaal. 

  Recept downloaden

Goed ontwikkelde en gerijpte Tawny!

Churchill's Port & Wine Company Tawny Port

Verfijnde rode port met de geur van chocola en een zachte, klassieke smaak. Lekker als aperitief maar ook heel goed te combineren met kaas of noten.

12,40 per fles

Vijf jaar gerijpte Tawny met finesse en elegantie!

Churchill's Tawny Reserve Port

Ruim vijf jaar op hout gerijpte rode port, met een volle, zoete smaak. Erg lekker als aperitief, maar ook heerlijk in combinatie met noten of stokbrood met pittige kaas.

16,50 per fles

Even geduld a.u.b.