Hoofdgerecht voor 4 personen - Bereiden: ca. 30 minuten - Wachttijd: 2 uur.
Ingrediënten
Bereiden
Pilav
Portobello’s en oosterse boter
Serveren
Schep de quinoa op 4 warme borden. Leg de geroosterde portobello’s erop en ernaast. Bestrijk ze ruimschoots met de oosterse boter. Geef er eventueel nog een rucolasalade bij.
Wijn-spijs: Monte del Frá Custoza Cà del Magro
De aroma’s van exotisch fruit in de wijn combineren mooi met de mango in de pilav en de kerrie in de oosterse boter. De milde citruszuren houden het geheel aangenaam fris.
Krachtige droge witte wijn uit Italië, met een aroma van geel fruit en anijs. De volle, romige smaak komt goed tot z'n recht in combinatie met fijne visgerechten of romige pasta.
Prijswinnende witte Italiaan
"Niet voor niets het 'troetelkindje' van wijnmaakster Marica Bonomo. Een volle, aromatische witte wijn met veel sap, body en frisheid die al jaren met iedere nieuwe jaargang weet te imponeren..." Lees meer